Steinar pollen


Här är ett kort på mig & Steinar :)


Mormor

Hej, jag är hos min mormor nu, så jag kan inte skriva så mycket om Steinar men det går nog bra. Längtar efter honom, så nu kan jaginte skriva så mycket mer hejdå.

Dagen- steinar

idag gjorde inte jag så mycket, red ut på Steinar en runda, mest skritt och trav men lite galopp. Han var rätt seg.  Det regnade så vi blev blöta! Jag kommer inte kunna uppdatera så mycket under nästa vecka för jag ska till min mormor.
Men vi ses då!


mobilbild -.-

Jolie

Här är en bild på Jolie, ett Frieser-föl i stallet. Urgullig ju! :D


dålig mobilbild, men ni ser!


Presentation

Hej!

Jag heter då Vilma Clason och är 11 år. Jag är född den 20 Oktober 2000.
Min familj består av mig, min mamma Ingela, min pappa Anders och min storasyster Alina, och våra 8 höns, 3 tuppar, 4 katter och 2 hästar. Vi bor i en stor villa på landet och stallet ligger några hundra meter bort.



Jag har ridit sen jag var 4 år, sen har jag suttit framför mamma i sadeln sedan jag var riktigt liten. Ridning är min hobby, en stor del av vardagen, ridning är mitt liv! Jag rider nästan varje dag, så bloggen kommer mest handla om hästar, men i höst också om min vardag med skola osv. ;)



Jag har riktigt många kompisar, och några bästavänner. De flesta går i min klass. Ja har även en annan kompis som heter Johanna, hon har ingen blogg men har haft, hon är lika gammal som mig och vi träffades genom stallet för 2 år sedan! Nu är vi allra bästa bästisar! Det är Johanna som har hjälpt mig att fixa min blogg, designen, några inlägg, kategorier, länkar osv. Hon är riktigt duktig! ;)

Vår häst står på en gård som heter Faxi. Hästarna heter Steinar och Nattfari. Nattfari är dock borta på hingsbete i några år till, så bloggen kommer mest handla om Steinar. Mer info kommer om hästen inom kort. :)



Ha det bra sålänge! :D

RSS 2.0