Jag Cornelia och sandra (Vivi,Coco,Sadda)

TJENARE!!

Hej. I måndags så var jag cornelia och sandra efter skolan;) Vi gjorde en grej som heter luftpastej??

RECEPT:
1, 1/2msk kakao
1, 1/2 tsk vaniljsocker
1 msk socker
Lite mjölk. Typ så att det blir tungt att blanda
när du blandat så att det är tjockt så ska du sätta in den i mickron i 10-15sek
Ta ut den och njut av den godaste smaken i världen♥♥♥

Vi tog också lite flumiga bilder.


Sandra har cornelias halsband på huvudet, lilla knasboll♥








LOVE YOU SANDRA

Toves fest

Hej.

Igår började Toves fest 18.00 och slutade idag 11.00, det var jätte kul verkligen♥ det var 4 tjejer som var bjudna, Cornelia, Danait, Hanna,och jag. Vi gick till sängerna typ  8 och så kolla vi på solsidan alla tre seasonger, för de har alla skivor:D Och så kolla vi på trassel också! Då blev kl typ 10.35. Då stängde vi av och pratade typ till halv 1 och då somnade jag hehe. Tove somnade halv 4 och danait typ 4 och cornelia och hanna var vakna till halv 5. De sov bara i 3 timmar, och tove i 4. jag sov i hela 7 timmar haha.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Olivia har sovit över hon mig:)

Hej!!!!

Olivia har sovit över hos mig och det var jätte kul:) vi red på steinar och tog lite foton på oss Här kommer lite roliga bilder:)


Såhär ser det ut före jag och olivia har varigt där!






Så här ser det ut efter vi har varit där!

Lite skillnad va!!!!

Min säng är den som är mest rosa längst hit och olivias längst in:)!!

Lite stökit heehee♥






Lite mer bilder


Jaa du Olivia lite svårt att få upp hans huvud;)




Haha rida två:)


KUL

TJOOOO!!!!!

Jag och Olivia Gick ju bus eller godis igår och det var jätte kul:) Jag han inte ta några bilder för att vi hade inte så jätte mycket tid. Vi fick jätttttteeee mycket godis, vi fick till och med en Cola av någon. Gå med Olivia var det bästa i hela världen. Johanna bara ljuger och är elak, i ena sekunden sa hon vi kan gå och nästa dag så har hon bara massa dåliga ursäkter för allt. Igår när jag ringde henne så sa hon:jag är med Bella jag kan inte gå. Då frågade jag ska du gå med den andra Wilma då? Vet ni vad hon sa då ja kanske. Hon vill bara slippa mig hela jävla tiden. Jag vill aldrig träffa den där dimontjejen mer. Hon drar över gränserna, Hon har ljugit för mig över 10 gånger så nu RÄKER DET!!!!!!
Jag vill inte träffa henne och hennes dåliga ursäkter. Asså jag blev sååååå LEDSEN. Hon ville inte gå med mig hon ville gå med den andra WILMA. Hon kan inte säga saker i ena sekund och göra något annat när vi bestämmt. Men pappa förklarade för mig att det finns människor över hela värden som är oärliga och dumma och Johanna är en av de. Om johanna någonsin vill ha tillbaka mig så får vi se om jag har tid eller vill. Men johanna du kan redan få ett svar:NEJJJJJJ!!!!!!!!!!!! jag vill aldrig träffa dig något mer. Du har gått över gränsen, jag orkar inte med dig och ditt ljugande HEJDÅ!!!!! Du fattar inte att jag blev ledsen, Du skulle blivit skit ledsen!!!!!!



SVIKARE SVIKARE SVIKARE SVIKARE SVIKARE SVIKARE SVIKARE SVIKARE SVIKARE SVIKARE SVIKARE

RSS 2.0