Min lilla söta häst (Cornelia)

Hej alla mina underbara läsare!!!!!!!!!



När jag var i min häst stall hade det kommigt en shettis till stallet. Ägaren var där och då frågade jag om jag fick ta hand om Hästen och det fick jag. Hon heter Cornelia och är svart och är 18-19 år men jätte pigg och söt. Jusst nu har Cornelia fång men jag hoppas att det går över. Hon hade fångkännslingar för inte så länge sedan men jusst nu är det ok. Jag brukar gå upp lite tidigare för att kunna gå till stallet och pyssla med henne. Jag brukar gå med henne lite ibland och ta in henne i stallet för att pyssla. Hon är så snäll och älskar mig. Hon gnäggar när jag kommer och när jag går in puffar hon på min mage. Här här lite bilder




vafan!!!

sminkning

Hej


Idag så stanade jag,Olivia,Cornelia och Danait kvar på skolan lite längre för att göra läxor men vi gjorde inga. Istället sminka de mig jätte fult. Med svart ögonskugga under ögonen och rosa ögonskugga på kinderna, och så mörkblå ögonskugga på ögonloken. Vi tog  lite bilder som är pinsamma men jag vill inte vissa de:P..........


Eller föresten här kommer det!!!


Gud va pinsammt!!!




Lillagaloppen

Hej.

Idag så red jag på min häst Steinar. Jag red en runda som heter lillagaloppen. När man rider den rundan så går det jätte snabbt:) Jag har lite bilder på när jag och Steinar var ute:)






Kiss paus


Mig och mina vänner och bästisar

Hej alla mina bästa läsare, lite om mig och mina bästa vänner och vänner;)(L)

Jag vill gjärna sprida min glädje till alla, tillexempel att jag har en gård och hästar, å har mycket men är inte bortskemd. Jag är mycket bestämmd för att vara 11. Jag kan vara blyg för de jag inte känner men de jag känner behöver jag inte skämas. Jag är född 2000 asså 11 hehe. Om det är någon jag verkligen verkligen gillar är det mina föreldrar och vänner(L) Min mamma och pappa heter Ingela och anders och min djävuls syster Alina:)
Jag har även mycket vänner och bästisar. Mina bästisar och vänner är Viktoria,Cornelia,Tove,Danait,Olivia och Hjalmar(L) Jag älskar verkligen mina bästisar de hjälper en när man är sårad och när man dehöver hjälp. Det bästa är att man kan lita på de, tillexempel när man berättar en hemlighet eller något. De berätter inte det för någon annan och jag älskar ner det gör så. Men det gör det alltid så om man har riktit bra vänner som jag så kan man berätta allt för de:):D


Hahah jag och Hjalmar i tvåan på barnens ö hahaha

Mina hästar

Hej alla mina underbara läsare:P

Nu tänkte jag berätta lite om mina 2 hästar Nattfari och Steinar.

STEINAR:
är född 1993 på åkelsta gård, så är alltså 18 år. Han är mycket pigg för sin ålder och mycket snäll, specielt imot nybörjare de kan borsta honom på huvudet med en jätte hård borste utan att han bryr sig:) Han är rolig när man rider ut med andra då märks det inte att han är 18 år. Han gör sitt ytersta för att ryttaren ska ha det bra på hans rygg:)<3 Han är snäll mot alla som är snälla mot honom<3 Jag brukar rida honom då och då men mäst på fredagar och lediga dagar för om jag rider för mycket hinner jag inte med läxorna. Steinar har aldrig riktit lärt känna och tycka om andra hästar. För att han inte gick på hingst bete när han var ung. Mamma köpte honom när jag ver 5 så att jag kunde få lära mig rida bättre när jag var liten så att jag inte behövde gå på¨ridskola en gånmg i veckan;)


NATTFARI:
är född 2010 på Lappdal islandshästar. Nattfari är snäll glad och mycket busig för att han är så ung:) Just nu är han på hingst bete i en jätte jätte stor hage med 23 andra hingstar i 1-4 års åldern typ. Vi kommer att tävla han mycket i höga klasser för att han är mycket fin och kunde tölta redan sedan han var några månader. fina steg och rörelser, långa jätte fina steg och är mycket pigg och han öronen mäst fram hela tiden;) Fin inte så mycket mer att berätta om honom efter som han är så ung en:( Men när han kommer tillbaka ifrån hingstbetet om ca 2 år så kommer jag lägga upp mycket bilder och inlägg om honom. När jag börjar tävla och rida på honom kommer det bli mycket inlägg på honom och mig. Jag saknar honom verkligen.



Mitt ridschema:


FÖRST GÅR JAG TILL STALLET OCH SEDAN GÅR JAG TILL EN HAGE DÄR STEINAR OCH HANS KOMPISR STÅR.
JAG LEDER HONOM TILL STALLET RYKTAR HONOM OCH SEDAN SADLAR JAG OCH TRÄNSAR STEINAR. SEDAN BÖRJAR RIDTUREN. JAG BRUKAR MÄST RIDA UT FÖR PÅ VOLTEN ÄR DET INTE SÅ KUL ATT RIDA PÅ OM MAN ÄR SOM JAG. NÄR JAG HAR KOMIT TILLBAKA SÅ SADLAR JAG OCH TRÄNSAR AV. GER HAN MAT OCH SÅ LEDER JAG HONOM TILL HAGE IGEN. sÅ GÖR JAG:)



Skansen

Hej. Idag har jag och min klass varigt på skansen;) Det var ganska kul:D

när vi åkte hem så stana vi i stan en liten stund för tåget var försenat så vi klassen gick runt med varanra och så.
Hellt flötsligt så var det några kineser på stan och de börja fota oss ''lol'' det var en sten trappa där alla satte sig och då kom en  kines fram till min klasskompis Fredrik och la armen runt honom och så tog några anndra kinser kortet haha, alla blev så här jätte förvånade och började as garva:) de hadde jätte många kameror de fota med;) När kineserna hadde gruppfoto så fick vi vara med hella klassen:) Det var as kul:)
Har ingen bild för det var så många kineser som ville ta kort på oss ''lol'':):):):)

Sally pop <3

Här är lite bilder på Sally min hund :)
















Sjuk

Hej. Jag är sjuk:( feber ont i huvud och hals jätte tråkit:( Jag stör mig riktit mycket på det, för du kan jag inte rida:/ Jag längter tills jag kan rida igen:)

Min förra header

Hej alla läsare. Jag har en ny header om ni har glömt hur den såg ut så får ni se nu;)




Lilla steinar

Hej idag så red jag inte för det gör våran medryttare:( Men jag gjorde läxa:/ Matte och engelska. Jag vill verkligen rida. Men imorn är jag tillbacka i saden igen;) Håll ut för det kommer bilder;)

Johanna här

Hejhej!

Jag hjälper Vilma med en ny design för jag har tråkigt.
Så bloggen kommer att vara "avstängd" för ett par timmar.
Så besök min blogg http://johannastahlberg.blogg.se/ istället? :D


lilla jag.

/Johanna (det kommer stå /Vilma en sån där namnsak, men just nu är det jag, Johanna, hehe)


RSS 2.0