Steinar och jag

Idag red jag på volten och tränade dressyr gick ganska bra han bockade lite, men annars gick det bra;) fick ner han i tygel och i form:) Här får ni se lite bilder på mig och steinar:)




Min lilla Stenar plutt

Natti

Hej idag så var jag mamma pappa och min storasyrra Alina och hälsade på min unghäst Nattfari som går på hingstbete.  Kul att träffa min lilla polle igen:) De som inte vet vad hingstbete är förnågot så är det ett ställe där unghingstar få gå och bygga muskler och lära känna och umgås med andra hingstar i samma ålder typ 1-3 år;) Dom får gå på 50 hektar mark altså 50 fotbollsplaner tillsammans 23 stycken:) Lite bilder undra om ni känner igen honom ni som träffat honom:)


Nattfari


Natti jag och Alina som äter öra haha

Natti!!


Natti och jag


natti den som har minst man


Jag och natti


Jag och hästen som gick efter mig hela tiden:)


Härlig bild<333


Söt häst<3333333333


Sjuk

Idag blev jag lite sjuk ont i halsen och trött och så. Så jag kunde inte rida idag:( Jag har lixom inte ridit på 3 dagar nu det känns hemskt tråkit:( men om jag kan rida imorgon så gör jag det, hade tängt att hoppa om jag känner mig bättre.;) då kommer det såklart en bildbomb med bilder, för när man hoppar så blir det oftas mycket bilder:) Hoppas verkligen att jag känner mig bättre då;) Ses då ha det sååå bra så länge:D

Tandläkaren till häst

Hej Idag så var tandläkaren här för att kolla på min häst Steinars tänder. Jag har ingen bild för att jag gick i skolan. Men det gick bra. Han var jätte tröt efter för att han fick lugnande. När jag kom hem gick jag ner till stallet för att krama om honom så såv han fortfarande och hade gjort 1 timme typ. så jag fick inte rida idag för att hjan var fortfarande trött:( då skulle han få vila hella dagen. Men imorgon är jag i ridkläder igen;) Ni får några bilder imorgon:) ha det bra så länge;)

Hos Tove

Hej idag har jag varigt i skolan första dagen men det var bara upprop. Men efter så gick jag tove cornelia och danait hem till tove för att hon bor jätte nära skolan. Då tog vi lite bilder när vi hoppade trampolin:-)


Jag och Cornelia men är lite skumm





Jo jag;)

Jag

Idag har jag hoppat lite trampolin och tog bilder fina och lite spesiga här kommer lite bilder:-)





Hehe lite roliga

Filmerna

Jag glömde att visa filmerna som vi kollade på men här kommer det;)



Festen är över :(

Nu har min fest varigt. Det var det roligaste jag gjort. vi var uppe till 2 åt chips och godis, det var värkligen lyckat :-)
Ska ha en klassfest senare i år typp vid min födelsedag. Det ska också bli kul. då ska alla i min klass komma. då ska vi vara uppe längre en till 2 typp till halv 4. Längtar till dess:-)
Jag har ingen bild för att man gjorde så mycket hela tiden men det var så KUL. vi kollade på 2 filmer Hannah montana the movie och hundhotellet:-)

Johanna och jag

Hej idag så ska jag ha min fest som alla vet. Men det jag tängte säga var att jag och johanna är vänner hon är en av mina bästa bästisar igen. Om man är snäll mot den anndra så blir hon eller han snäll tillbax:-)
Jag ville så gärna bli vän men johanna igen och nu är jag det <3 så om man är snäll mot en dum person så blir hon eller han snäll tillbax;) så gör jag i allafall:)
Ha det så bra och gör som jag säger kanske funkar på er också vem vet hoppas det
ses<3:)

Min fest

Imorgon är det min sova över fest och mina bästa vänner ska kommer Tove Isa Danait och Olivia. Ska bli såå kul ligga och prata hela natten, gå ut med min hund bada i min bubbelpool;) Äta chips och godis och drika läsk:) och prata om saker ingen annan får veta, Specielt inte min stora syrra ALINA!!! Ska bli såå kul kommer bilder sedan när festen har varigt. Här kommer en bild på mig Tove Isa Danait Olivia och en annan kompis som heter Cornelia. Hon är min alldra bästa bästa kompis vi dellar allt, Smink, kläder, och allt vi var bästisar sedan vi gick på dagis. Men hon kunde inte komma blev såå ledsen då:( men här är bilden i alla fall
Förs är det jag Cornelia är den som står brevid mig huvudet som är vid Cornelia är Isa Den minsta är Danait brevid Danait är Tove och längst ut är olle Mina

BÄST FRIENDS FOREVER!! <3

Alla mina djur här

Här kommer alla mina djur


Steinar


Nattfari (den stora)


Sally


Minis


Trassel


Plus


Minus


Har också 7 hönor och 2 tuppar men har inten bild :(



Derssyr

Hej idag så ska jag träna Dressyr. Göra framdelsvändningar bakdelsvändningar och galoppombytten och så.
Skriver mer när jag har ridit kanske någon bild också;)

Jag hoppar med steinar

Hej här är några bilder när jag hoppade på steinar idag:-)




några ser muppade ut

Steinar i trädgården

Hej idag hade jag steinar på trädgården och tog lite bilder och lite så gjorde konster till häst och några fina bilder till häst ää väldit fina

Bärättar om steinar

Hej alla läsare nu ska jag berätta lite om min häst steinar:-)

NAMN: Steinar fra åkelsta gard
E: Elk fra åkelsta gard
U: Dimma fra heklavik
FÖDD:1993
RAS: Islandshäst
ÄGARE: Vilma asso jag
ALLMÄNT: Snäll och rolig att rida gör sitt utersta för att ryttaren ska ha det bra. Pigg för sin ålder;-)
TÄVLINGAR: Jag har vunigt många tävlingar bla Tölt och 4gång:-)
SADEL TRÄNS: Saden är spesialgjord (läder) träns köpt på en fin affär i England
MANKHÖJD: 134cm

RSS 2.0